Fumlee Team

PREMIÀ – VIC – PREMIÀ

Presentem la prova de llarga distància de MTB composta de 2 etapes en categoria de XCM. 

L’Etapa 1: 84 km / 1.850 m D+
Ve marcada per la pujada del Pla de la Calma, 25km amb un desnivell de 1.200md+.
Sortida a les 07: 30h des del punt habitual SIXTOWNS a Premià de Dalt. En el Km30 trobarem el primer avituallament sòlid. (Cànoves) just a peus de la gran pujada, on es recomana ingerir una quantitat raonable d’aliments per no sofrir innecessàriament. El segon avituallament sòlid el trobarem en el Km47. Just abans d’arribar al punt més alt de tota la ruta. (Pla de la Calma 1.400m d’altitud). A partir d’aquest punt només es realitzaran parades d’hidratació fins a l’arribada a Vic.

L’Etapa 2: 89 km / 1.450 D+
En aquesta etapa destaca el pas per les «cingleras» i el tram de corriols de la TransCatalunya.
En el Km22 arribarem a Collsuspina on serà el moment de la primera parada de Sòlids. En aquest punt, l’única pujada rellevant del dia ja estarà feta. El resta de l’etapa, transcorre per la zona més alta de «SauvaNegra» fins a arribar a la famosa Cinglera de Bertí on hi haurà parada sòlida Km46. Des d’aquest punt fins al Km80 trobarem una llarga baixada que ens deixa als peus del litoral des del Vallès. Després de salvar aquest últim obstacle, arribarem de nou a Premià.

L’organització obliga a portar motxilla d’autosuficiència acord a la duració, distància i dificultat.

*És imprescindible que cada participant sigui capaç de realitzar la ruta utilitzant els medis tècnics, mecànics o d’alimentació necessaris.

La ruta inclou nit a l’Hotel Estació del Nord (***)
C/ Plaça de l’Estació, 4. 08500, Vic. Barcelona